Contact

Wij zijn makkelijk bereikbaar aan de rand van het centrum van Hilversum. Met parkeergelegenheid voor de deur.

Elke werkdag zijn wij geopend van 08.00 – 17.00 uur. Zaterdag is ook mogelijk, maar dan op afspraak. Koffie, thee en uiteraard wijzelf staan voor u klaar.

Vaartweg 43A
1211 JE
Hilversum

T: 035-6245198
F: 035-6214149
E: info@volkershout.nl

Routebeschrijving

Vanuit Amersfoort
A1 richting Hilversum, afslag volgen naar Hilversum via de A27 richting Utrecht. vervolgens verlaat u de snelweg bij afslag (33) Hilversum. Bij de verkeerslichten linksaf slaan, u rijdt dan op de Diependaalselaan, na ± 4 km gaat u bij de tweede rotonde rechtsaf, u rijdt dan op de Loosdrechtseweg, bij het grote Esso tankstation houdt u rechts aan en rijdt u al op de Vaartweg.

Vanuit Amsterdam
A1 richting Hilversum, afslag volgen naar Hilversum via de A27 richting Utrecht, vervolgens verlaat u de snelweg bij afslag (33) Hilversum. Bij de verkeerslichten linksaf slaan, u rijdt dan op de Diependaalselaan, na ± 4 km gaat u bij de tweede rotonde rechtsaf, u rijdt dan op de Loosdrechtseweg, bij het grote Esso tankstation houdt u rechts aan en rijdt u al op de Vaartweg.

Vanuit Utrecht
A27 richting Hilversum. U verlaat de snelweg bij afslag (33) Hilversum. Bij de verkeerslichten linksaf slaan, u rijdt dan op de Diependaalselaan, na ± 4 km gaat u bij de tweede rotonde rechtsaf, u rijdt dan op de Loosdrechtseweg, bij het grote Esso tankstation houdt u rechts aan en rijdt u al op de Vaartweg.