Over Volkers Hout

Neem contact met ons op

035-6245198

Volkers Hout in Hilversum bestaat sinds 1932. Ruim tachtig jaar later is het bedrijf, dat ooit begon als houthandel in bijzondere (fijne) houtsoorten, een begrip in de mediastad, ‘t Gooi en zelfs daar buiten.
Wij hebben een passie voor hout en de toepassingen van dit natuurlijke product, waarvan zo veel varianten zijn. En elke houtsoort vraagt om een andere bewerking.
Onze mensen hebben in de loop der jaren know how en ervaring opgebouwd. Volkers Hout staat dan ook voor puur vakmanschap. Dat wordt gebruikt bij de vervaardiging van en het advies over de projecten, die ter hand worden genomen.
U kunt het zo gek niet bedenken of Volkers Hout draagt de oplossing voor uw probleem aan. Wij stellen ons altijd flexibel op en hebben een luisterend oor voor de wensen van de klant. Wilt u het materiaal thuis afgeleverd hebben?
Ook die service biedt Volkers Hout.
Of het nu om plaatmateriaal, vuren of grenen latten, een eikenhouten vloer of een kastje in beuken gaat, bij Volkers Hout wordt op ambachtelijke wijze gewerkt, waarbij kwaliteit voorop staat. Ook komen we bij u thuis of op de zaak om in te meten en te bespreken op welke wijze een zo optimaal mogelijk resultaat te realiseren.

Het klinkt misschien gek in het digitale tijdperk, maar wij werken met onze handen, waarmee we uiteraard ook machines bedienen. Bovendien werken we samen met aannemers en projectbegeleiders bij grotere projecten zoals een verbouwing of een renovatie.

Wij zijn een bedrijf, waar je als klant kunt overleggen, zaken kunt bespreken en waar naar je geluisterd wordt. Volkers Hout is dienstverlenend in de echte zin van het woord.

Scroll naar boven